ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Το Πρόγραμμα Εντατική Λιανική ‘Estiasis Retail’ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης σημείου πώλησης καταστημάτων εντατικής λιανικής, εύχρηστο, γρήγορο, αποτελεσματικό και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Το Πρόγραμμα Εντατική Λιανική της Witec είναι βασισμένο στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα γνωστά προγράμματα της αγοράς (Singular-Softone-Epsilonnet-Altec-Entersoft).
Στόχος της Witec αποτελεί η πλήρης κάλυψη των αναγκών των καταστημάτων εντατική λιανικής, όσον αφορά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και άμεσων, αλλά και αποτελεσματικών λύσεων, καθώς και η αντιμετώπιση του πελάτη στη λογική της εταιρικής σχέσης.


Η Witec πρωτοπόρος στον τομέα μηχανογράφησης επιχειρήσεων από το 1993 είναι η εταιρεία που προχωρεί πάντα και είναι ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της και σας προσφέρει χωρίς κανένα κόστος την τεχνογνωσία της για μελετημένες και στοχευμένες ενέργειες, για να μην περιμένετε στην τύχη τους πελάτες σας και για να έχετε μια κερδοφόρα επιχείρηση.