ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το πρόγραμμα ‘ESTIASIS’ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης εστιατορίου και καλύπτει όλες τις ανάγκες για τον πλήρη έλεγχο και μηχανογράφηση του εστιατορίου σας.

 ESTIASIS

Η Witec, με την πολύχρονη εμπειρία που κατέχει στους χώρους μαζικής εστίασης, προσφέρει ένα λογισμικό διαχείρισης εστιατορίου εύχρηστο, γρήγορο και αποτελεσματικό για την παραγγελιοληψία στο κατάστημά σας.

Τα ολοκληρωμένα ταμειακά συστήματα της Witec στοχεύουν στην άρτια και γρήγορη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, έτσι ώστε να διευκολύνεται η επίτευξη των επιχειρηματικών και αναπτυξιακών στόχων τους.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Οι ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης της Witec περιλαμβάνουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικής κατασκευής για χρήση και στις πιο αντίξοες συνθήκες, κι επιπλέον οι λύσεις μας είναι βασισμένες στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας, ενώ μπορούν και να συνδυαστούν με όλα τα γνωστά προγράμματα της αγοράς (Singular-Softone-Epsilonnet-Altec-Entersoft).

ΠΛΗΡΗ ΓΚΑΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ

Η Witec διαθέτει μια πλήρη γκάμα λογισμικών διαχείρισης εστιατορίων για την κάλυψη όλων των αναγκών παραγγελιοληψίας και μηχανογράφησης εστιατορίων και γενικά των καταστημάτων μαζικής εστίασης με ειδικά πακέτα για κάθε κατηγορίας επιχείρηση :

 • Πρόγραμμα για Εστιατόριο,
 • Πρόγραμμα για Ξενοδοχείο,
 • Πρόγραμμα για Delivery,
 • Πρόγραμμα για Take-Away,
 • Πρόγραμμα για Καφέ/Μπαρ,
 • Πρόγραμμα για Αναψυκτήριο,
 • Πρόγραμμα για Ζαχαροπλαστείο,
 • Πρόγραμμα για Πιτσαρία,
 • Πρόγραμμα για Ταβέρνα,
 • Πρόγραμμα για Μεζεδοπωλείο,
 • Πρόγραμμα για Σουβλατζίδικο,
 • Πρόγραμμα για Ψητοπωλείο,
 • Πρόγραμμα για Αρτοπωλείο,
 • Πρόγραμμα για Κρεπερί,
 • Πρόγραμμα για Bar-Club,
 • Πρόγραμμα για Beach Bar.


Smart Menu Restaurant Estiasis

Το πρόγραμμα ‘Smart Menu Restaurant Estiasis’ είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης ηλεκτρονικού τιμοκαταλόγου, που ο πελάτης μπορεί να διαχειριστεί μέσω Smart Phone ή Tablet PC στο κατάστημά σας.

Η Witec με την πολύχρονη εμπειρία που κατέχει στους χώρους μαζικής εστίασης, προσφέρει ένα λογισμικό διαχείρισης τον παραγγελιών μέσω Smart Phone ή Tablet PC εύχρηστο, γρήγορο και αποτελεσματικό για την παραγγελιοληψία εντός καταστήματος.

Μέσω του λογισμικού ‘Smart Menu Restaurant Estiasis’ ο πελάτης έχει πλήρη πρόσβαση στον τιμοκατάλογο του καταστήματος με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές προϊόντων.

Οι λύσεις της Witec προσφέρουν μια διαφορετική εικόνα προς τον πελάτη σας, ώστε να ξεχωρίζετε από τα υπόλοιπα καταστήματα μαζικής εστίασης.Στόχος της Witec αποτελεί η πλήρης κάλυψη των αναγκών των εταιρειών μαζικής εστίασης, όσον αφορά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και άμεσων, αλλά και αποτελεσματικών λύσεων, καθώς και η αντιμετώπιση του πελάτη στη λογική της εταιρικής σχέσης.

Η Witec πρωτοπόρος στον τομέα της Εστίασης από το 1993 είναι η εταιρεία που προχωρεί πάντα είναι βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της και σας προσφέρει χωρίς κανένα κόστος την τεχνογνωσία της για μελετημένες και στοχευμένες ενέργειες για να μην περιμένετε στην τύχη τους πελάτες σας και για να έχετε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

 ΛΥΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

Οι λύσεις μηχανογράφησης επιχειρήσεων της Witec αποτελούν σημείο αναφοράς των εξελίξεων στους χώρους μαζικής εστίασης, τόσο από πλευράς τεχνολογίας λειτουργικότητας του προγράμματος, όσο και από πλευράς χρηστικότητας και αντοχής του εξοπλισμού.

Η Witec διαθέτει μια πλήρη γκάμα μεταχειρισμένου εξοπλισμού καταστημάτων για χώρους μαζικής εστίασης, για να σας προσφέρει οικονομικές λύσεις για τη διαχείριση εστιατορίου με την εγγύηση και την αξιοπιστία που προσφέρουμε τα τελευταία 21 χρόνια.

Στόχος της Witec αποτελεί η πλήρης κάλυψη των αναγκών των εταιρειών μαζικής εστίασης, όσον αφορά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και άμεσων, αλλά και αποτελεσματικών λύσεων, καθώς και η αντιμετώπιση του πελάτη στη λογική της εταιρικής σχέσης.

Η Witec, πρωτοπόρος στον τομέα της Εστίασης από το 1993, είναι η εταιρεία που προχωρεί πάντα είναι βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της και σας προσφέρει χωρίς κανένα κόστος την τεχνογνωσία της σε μελετημένες και στοχευμένες ενέργειες για να μην περιμένετε στην τύχη τους πελάτες σας και να έχετε μια κερδοφόρα επιχείρηση.