ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το πρόγραμμα ‘Smart Delivery Estiasis’ είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης Delivery, που καλύπτει όλες τις ανάγκες για τη διαχείριση τον παραγγελιών Delivery μέσω Internet και μέσω Smart Phone.


Πρόγραμμα Smart Delivery ‘Estiasis’

Η Witec με την πολύχρονη εμπειρία που κατέχει στους χώρους μαζικής εστίασης, προσφέρει ένα λογισμικό διαχείρισης των παραγγελιών Delivery μέσω Internet και μέσω Smart Phone εύχρηστο, γρήγορο και αποτελεσματικό για την παραγγελιοληψία εκτός καταστήματος.

Τα ολοκληρωμένα ταμειακά συστήματα της Witec στοχεύουν στην άρτια και γρήγορη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, έτσι ώστε να διευκολύνεται η επίτευξη των επιχειρηματικών και αναπτυξιακών στόχων τους.

Στόχος της Witec αποτελεί η πλήρης κάλυψη των αναγκών των εταιρειών μαζικής εστίασης, όσον αφορά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και άμεσων, αλλά και αποτελεσματικών λύσεων, καθώς και η αντιμετώπιση του πελάτη στη λογική της εταιρικής σχέσης.

Η Witec πρωτοπόρος στον τομέα της Εστίασης από το 1993 είναι η εταιρεία που προχωρεί πάντα είναι βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της και σας προσφέρει χωρίς κανένα κόστος την τεχνογνωσία της για μελετημένες και στοχευμένες ενέργειες, για να μην περιμένετε στην τύχη τους πελάτες σας και για να έχετε μια κερδοφόρα επιχείρηση.