ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ CAFE & BAR

Η Witec είναι η πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα που το 1993 υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση ασύρματης παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Ρόδου στο Ιταλικό εστιατόριο ”DA GILBERTO”.

 ESTIASIS

Το πρόγραμμα Ασύρματης Παραγγελιοληψία ‘ESTIASIS’ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης παραγγελιών και καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες για μια γρήγορη και αποτελεσματική παραγγελιοληψία για χώρους μαζικής εστίασης.

Η Witec με την πολύχρονη εμπειρία που κατέχει στους χώρους μαζικής εστίασης, προσφέρει ένα λογισμικό Ασύρματης Παραγγελιοληψίας εύχρηστο, γρήγορο και αποτελεσματικό για την παραγγελιοληψία στο κατάστημά σας.Τα Συστήματα Ασύρματης Παραγγελιοληψία της Witec στοχεύουν στην άρτια και γρήγορη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, έτσι ώστε να διευκολύνεται η επίτευξη των επιχειρηματικών και αναπτυξιακών στόχων τους.

Οι λύσεις Ασύρματης Παραγγελιοληψίας της Witec αποτελούν σημείο αναφοράς των εξελίξεων στους χώρους μαζικής εστίασης, τόσο από πλευράς τεχνολογίας, όσο και από πλευράς λειτουργικότητας του προγράμματος.

Στόχος της Witec αποτελεί η πλήρη κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, όσον αφορά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και άμεσων, αλλά και αποτελεσματικών λύσεων, καθώς και η αντιμετώπιση του πελάτη στη λογική της εταιρικής σχέσης.

Η Witec πρωτοπόρος στον τομέα της Εστίασης από το 1993 είναι η εταιρεία που προχωρεί πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της και σας προσφέρει χωρίς κανένα κόστος την τεχνογνωσία της για μελετημένες και στοχευμένες ενέργειες για να μην περιμένετε στην τύχη τους πελάτες σας και για να έχετε μια κερδοφόρα επιχείρηση.


ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ WITEC