ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ

Η Witec εξειδικεύεται στα συστήματα παραγγελιοληψίας, στα ταμειακά συστήματα και στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων για την κάθετη αγορά της μαζικής εστίασης.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ

Η Witec με την πολύχρονη εμπειρία που κατέχει στους χώρους μαζικής εστίασης, προσφέρει συστήματα παραγγελιοληψίας εύχρηστα, γρήγορα και αποτελεσματικά για την παραγγελιοληψία στο κατάστημά σας. Τα Συστήματα  Παραγγελιοληψία της Witec στοχεύουν στην άρτια και γρήγορη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, έτσι ώστε να διευκολύνεται η επίτευξη των επιχειρηματικών και αναπτυξιακών στόχων τους.

Οι λύσεις Παραγγελιοληψίας της Witec  αποτελούν σημείο αναφοράς των εξελίξεων στους χώρους μαζικής εστίασης, τόσο από πλευράς τεχνολογίας, όσο και από πλευράς λειτουργικότητας του προγράμματος.

Στόχος της Witec αποτελεί η πλήρη κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, όσον αφορά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και άμεσων, αλλά και αποτελεσματικών λύσεων, καθώς και η αντιμετώπιση του πελάτη στη λογική της εταιρικής σχέσης.

Η Witec πρωτοπόρος στον τομέα της Εστίασης από το 1993 είναι η εταιρεία που προχωρεί πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της και σας προσφέρει χωρίς κανένα κόστος την τεχνογνωσία της για μελετημένες και στοχευμένες ενέργειες για να μην περιμένετε στην τύχη τους πελάτες σας και για να έχετε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Οι ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης της Witec περιλαμβάνουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικής κατασκευής για χρήση και στις πιο αντίξοες συνθήκες, κι επιπλέον οι λύσεις μας είναι βασισμένες στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας, ενώ μπορούν και να συνδυαστούν με όλα τα γνωστά προγράμματα της αγοράς (Singular-Softone-Epsilonnet-Altec-Entersoft).

ΠΛΗΡΗ ΓΚΑΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ

Η Witec διαθέτει μια πλήρη γκάμα λογισμικών διαχείρισης εστιατορίων για την κάλυψη όλων των αναγκών παραγγελιοληψίας και μηχανογράφησης εστιατορίων και γενικά των καταστημάτων μαζικής εστίασης με ειδικά πακέτα για κάθε κατηγορίας επιχείρηση :

Πρόγραμμα για Εστιατόριο
Πρόγραμμα για Ξενοδοχείο
Πρόγραμμα για Delivery
Πρόγραμμα για Take-Away
Πρόγραμμα για Καφέ/Μπαρ
Πρόγραμμα για Αναψυκτήριο
Πρόγραμμα για Ζαχαροπλαστείο
Πρόγραμμα για Πιτσαρία
Πρόγραμμα για Ταβέρνα
Πρόγραμμα για Μεζεδοπωλείο
Πρόγραμμα για Σουβλατζίδικο
Πρόγραμμα για Ψητοπωλείο
Πρόγραμμα για Αρτοπωλείο
Πρόγραμμα για Κρεπερί
Πρόγραμμα για Bar-Club
Πρόγραμμα για Beach Bar