ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

Η Witec εξειδικεύεται στα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας, στα ταμειακά συστήματα και στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων για την κάθετη αγορά της μαζικής εστίασης.

 ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ

Η Witec είναι η πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα που το 1993 υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση ασύρματης παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Ρόδου στο Ιταλικό εστιατόριο DA GILBERTO

Το πρόγραμμα Ασύρματης Παραγγελιοληψία ‘ESTIASIS’ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης παραγγελιών και καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες για μια γρήγορη και αποτελεσματική παραγγελιοληψία για χώρους μαζικής εστίασης.

Η Witec με την πολύχρονη εμπειρία που κατέχει στους χώρους μαζικής εστίασης, προσφέρει ένα λογισμικό Ασύρματης Παραγγελιοληψίας εύχρηστο, γρήγορο και αποτελεσματικό για την παραγγελιοληψία στο κατάστημά σας.

Τα Συστήματα Ασύρματης Παραγγελιοληψία της Witec στοχεύουν στην άρτια και γρήγορη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, έτσι ώστε να διευκολύνεται η επίτευξη των επιχειρηματικών και αναπτυξιακών στόχων τους.

Οι λύσεις Ασύρματης Παραγγελιοληψίας της Witec αποτελούν σημείο αναφοράς των εξελίξεων στους χώρους μαζικής εστίασης, τόσο από πλευράς τεχνολογίας, όσο και από πλευράς λειτουργικότητας του προγράμματος.

Στόχος της Witec αποτελεί η πλήρη κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, όσον αφορά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και άμεσων, αλλά και αποτελεσματικών λύσεων, καθώς και η αντιμετώπιση του πελάτη στη λογική της εταιρικής σχέσης.

Η Witec πρωτοπόρος στον τομέα της Εστίασης από το 1993 είναι η εταιρεία που προχωρεί πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της και σας προσφέρει χωρίς κανένα κόστος την τεχνογνωσία της για μελετημένες και στοχευμένες ενέργειες για να μην περιμένετε στην τύχη τους πελάτες σας και για να έχετε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Οι ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης της Witec περιλαμβάνουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ανθεκτικής κατασκευής για χρήση και στις πιο αντίξοες συνθήκες, κι επιπλέον οι λύσεις μας είναι βασισμένες στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας, ενώ μπορούν και να συνδυαστούν με όλα τα γνωστά προγράμματα της αγοράς (Singular-Softone-Epsilonnet-Altec-Entersoft).

ΠΛΗΡΗ ΓΚΑΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ

Η Witec διαθέτει μια πλήρη γκάμα λογισμικών διαχείρισης εστιατορίων για την κάλυψη όλων των αναγκών παραγγελιοληψίας και μηχανογράφησης εστιατορίων και γενικά των καταστημάτων μαζικής εστίασης με ειδικά πακέτα για κάθε κατηγορίας επιχείρηση :

Πρόγραμμα για Εστιατόριο
Πρόγραμμα για Ξενοδοχείο
Πρόγραμμα για Delivery
Πρόγραμμα για Take-Away
Πρόγραμμα για Καφέ/Μπαρ
Πρόγραμμα για Αναψυκτήριο
Πρόγραμμα για Ζαχαροπλαστείο
Πρόγραμμα για Πιτσαρία
Πρόγραμμα για Ταβέρνα
Πρόγραμμα για Μεζεδοπωλείο
Πρόγραμμα για Σουβλατζίδικο
Πρόγραμμα για Ψητοπωλείο
Πρόγραμμα για Αρτοπωλείο
Πρόγραμμα για Κρεπερί
Πρόγραμμα για Bar-Club
Πρόγραμμα για Beach Bar