Τι είναι το SOSQR

Άμεση ειδοποίηση μέσα από tags για τα χαμένα σας αντικείμενα

Με το sosqr δίνετε την δυνατότητα σε όποιον βρει τα χαμένα κλειδιά σας ή άλλο προσωπικό αντικείμενο όπως η τσάντα ή το πορτοφόλι σας να σας ειδοποιείσαι άμεσα. 

Είναι στατιστικά βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα χάσουμε ή θα ξεχάσουμε κάπου τα κλειδιά μας ή ακόμη και την τσάντα μας. Σύμφωνα με έρευνα του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Διαχείρισης Κλειδιών, ένας στους δέκα ανθρώπους χάνει τα κλειδιά του κάθε μήνα.

Με το sosqr σε ειδοποιούν άμεσα μόλις βρούνε τα κλειδιά ή την τσάντα σου

Όταν κάποιος βρει το χαμένο σας αντικείμενο και σκανάρει το qrcode, εσείς θα λάβετε ένα πρώτο μήνυμα με sms και email που θα ενημερώνει ότι έχει αναγνωστεί το tag. Στη συνέχεια όποιος έχει βρει το χαμένο αντικείμενο σας μπορεί να σας ενημερώσει άμεσα με τους τρόπο που εσείς επιλέγετε.

Διαχείριση sosqr tags μέσα από ένα λογαριασμό

Μέσα από το λογαριασμό σου στο sosqr μπορείς να διαχειρίζεσαι τα προσωπικά ή οικογενειακά tag  Έτσι μπορείς να βάλεις ένα tag για τα κλειδιά του αυτοκινήτου ένα άλλο για τα κλειδιά του σπιτιού σου. Μπορείς ακόμη να διαχειρίζεσαι όλα τα tags για την οικογένεια σου, το κάθε sosqr tag με τα χαρακτηριστικά του μέλους της οικογένεια σου.