ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η Witec σας προσφέρει οικονομικές Ταμειακές Μηχανές, Φορολογικούς Μηχανισμούς και Φορολογικούς Εκτυπωτές για όλες τις ανάγκες μηχανογράφησης επιχειρήσεων. Αγοράζοντας την ταμειακή μηχανή ή τον φορολογικό μηχανισμό από εμάς διασφαλίζετε την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση της αγοράς.

Ταμειακή μηχανή subtotal one

SUBTOTAL ONE

Αποκλειστική συνεργασία της Witec για διανομή και διάθεση της φορολογικής ταμειακής μηχανής subtotal ONE.

Η ταμειακή μηχανή subtotal ONE είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Ελλάδα στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας της ΜΑΤ, χρησιμοποιώντας το πιο προηγμένο και αποτελεσματικό λογισμικό, καθιστώντας την ως την ιδανική λύση για όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Διαθέτει δεκάδες μοναδικές λειτουργίες για ευκολία στην καθημερινή χρήση και παρέχει πλήρη στατιστικά στοιχεία για το σωστό έλεγχο λειτουργίας της επιχείρησης.

Οι πιο εξελιγμένες Ταμειακές Μηχανές μπορούν και να συνδεθούν με ειδικό πρόγραμμα για την On line παρακολούθηση αποδείξεων και γενικά  να συνδεθούν με όλα τα γνωστά προγράμματα της αγοράς (Singular-Softone-Epsilonnet-Altec-Entersoft).

Χαρακτηριστικά

Εκτυπωτής SEIKO “easy loading” θερμικός εκτυπωτής μεγάλης αντοχής
Χαρτοταινία 57x50mm έως 57x60mm
Οθόνη χειριστή LCD 2 γραμμών, 16 χαρακτήρων
Οθόνη Πελάτη LCD  2 γραμμών, 16 χαρακτήρων
Πληκτρολόγιο 36 πλήκτρα πλήρως προγραμματιζόμενα με μηχανικές επίχρυσες επαφές και εγγύηση για περισσότερα από 20 εκατομμύρια “πατήματα”
Γραμμές Τίτλου 8 γραμμές x 32 χαρακτήρες
Γραμμές υποτίτλου 6 γραμμές x 32 χαρακτήρες
Είδη 30.000 είδη με διαχείριση αποθήκης
Τμήματα 60 τμήματα, 20 εμφανή(10 σε κάθε επίπεδο)
Επιπλέον Αυτόματη έκδοση μηνιαίας αναφοράς, Αυτόματη έκδοση Ζ μετά από 24 ώρες, Έκδοση τιμολογίου, Αντίγραφο απόδειξης, Αντίγραφο Ζ, Διαχείριση πελατών,Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής, Γραφικό λογότυπο, 3 γραμμές σχόλια στην απόδειξη, Ανάλυση ΦΠΑ στην απόδειξη, Ζυγιζόμενα είδη, Διαφημιστικό μήνυμα στην οθόνη, Λειτουργία φορολογικού εκτυπωτή κα.
Θύρες επικοινωνίας  2 x RS232, 1 x συρτάρι, 2 x USB, 1 x Ethernet,1 x GPRS(προαιρετικά)
Δυνατότητες σύνδεσης Η/Υ, Barcode scanner, Ηλεκτρονικό ζυγό, Συρτάρι, LAN, Εξωτερικό πληκτρολόγιο, Εξωτερική οθόνη, Εκτυπωτής κουζίνας,EFTPOS, GPRS(προαιρετικά)
Μπαταρία (προαιρετικά)  Li-On 7.4V, 2.2Ah
Φορ. Μνήμη  1850 Ζ
Χρώμα Γκρί-Μαύρο
Διαστάσεις(ΠxΜxΥ)  240x250x110mm
Καθαρό Βάρος 1,31 Kg
Αριθμός Έγκρισης Υπ. Οικ. 15CCN 571/29-3-2016